Debugging

All posts here are specific to troubleshooting layouts.

Make sure you include the following in your posts title: PEDAL YOUR WORKING ON AND THE SPECIFIC ISSUE

Try to include along with a description of the problem post pictures of your build (board top & bottom, wiring, etc.), and the voltages of your transistor/IC/FET these will make it significantly easier to help get guide you to get your build working
12345 ... 9
Topics (288)
Replies Last Post Views
Offboard wiring issue on multiple pedals by eve-the-frog
10
by eve-the-frog
OCD V3 No distortion by Guzz
14
by Ciaran Haslett
Oscillation and Bleed Through- Acapulco Gold by squirrels
2
by squirrels
Creepy Fingers Fuzzface - extremely low volume by GrooveChampion
4
by GrooveChampion
Proco Rat - oscillation/squealing by Emil
6
by Emil
Catalinbread RAH - No Tone Controls by etzeppy
0
by etzeppy
Frantone Creampuff - general build/debugging questions (no sound) by tracer03
19
by Marbles
JHS morning glory - mini switch SPDT doesn't work by Daniel
2
by Daniel
Signal passes through modded Phase 45 but no phasing by GrooveChampion
8
by GrooveChampion
Woolly Mammoth transistor values and funky pots by shigensis
2
by shigensis
Bassballs clone - get filter, no auto-wah by taeagan
2
by Silver Blues
Hofner Buzztone - no fuzz just clean boost by Astroman
9
by Astroman
EQD Hummingbird by Backstreets13
11
by Backstreets13
weird intermittent problem by Sensei Tim
0
by Sensei Tim
Pinnacle - too trebly! by Philster
4
by Marbles
Reverberation Machine problems (Gain + Bassy) by Marbles
9
by Marbles
Danelectro french fries with very little effect and strange pot by eve-the-frog
23
by eve-the-frog
Mid-Fi Electronics Clari(not) by Peter Venkman
3
by Addy Bart
Keeley 4 Knob Compressor Not Compressing by JP49
1
by Ciaran Haslett
Aion Electronics Lab Series L5 Build - Compressor issues by bsas
3
by bsas
Delays in parallel/series by jghfslk
1
by jghfslk
Hudson Electronics Broadcast whine by SpaceCommandant
4
by traktop
Help with EHX 73 Rams Head Big Muff - SOLVED! by John R
3
by John R
Grind Customs FX Tenebrion Reverb doesn't work with power supply by eve-the-frog
12
by Silver Blues
ROG Omega - no sound SOLVED by John R
2
by John R
Pro Analog Mk III Oscillation by squirrels
0
by squirrels
BC108 Sunface oscillates when gain is maxed out by GrooveChampion
2
by GrooveChampion
I am lost by TaylorT
10
by Beaker
P19 Sustain Pot Problem by squirrels
9
by squirrels
DeProfundis Daughterboard by jghfslk
4
by Sensei Tim
help for tentomushi - 5-knob compressor by MAO
14
by tentomushi
Lot of hiss on BMP tonestack w/ Les Lius by MojoTrwall
0
by MojoTrwall
3PDT PCBs that came with a bunch of switches I ordered by Peter Venkman
6
by PMowdes
A non-DIY audio probe? by Peter Venkman
0
by Peter Venkman
Valve Wizard U-Boat - no octaver but fuzz noise by eve-the-frog
4
by eve-the-frog
12345 ... 9