Debugging

All posts here are specific to troubleshooting layouts.

Make sure you include the following in your posts title: PEDAL YOUR WORKING ON AND THE SPECIFIC ISSUE

Try to include along with a description of the problem post pictures of your build (board top & bottom, wiring, etc.), and the voltages of your transistor/IC/FET these will make it significantly easier to help get guide you to get your build working
1234 ... 12
Topics (413)
Replies Last Post Views
pin
Read this before posting by rocket88
0
by rocket88
dba reverberation machine corrected schematic by maragosspiros
23
by maragosspiros
squealing in a Sparkling Yellow OD by HamishR
6
by HamishR
DOD FX35 Octoplus by velouriafx
1
by Sphere80
Negative Ground Fuzz Face problem by atzeehh
12
by atzeehh
Chunk Systems Brown Dog squeals when maxed out by lasermonkey
2
by GrooveChampion
KoT diode switch by jhaneyzz
1
by jhaneyzz
Ritual fuzz trouble, no fuzzy sound just a boost by actarkus
7
by holm
MI Audio GI Fuzz by jhaneyzz
2
by nocentelli
First attempt at DIYLC - help needed PP by holm
0
by holm
Noisy Cricket by Lovroman
1
by edwinmarc
Sunn Model T/ Laney Super Group tonestack issue/question by blackboarcult
0
by blackboarcult
DBA Octave Clang noise issue by repoman
0
by repoman
Sunn Beta Preamp volume issue by Sentenza
1
by Sentenza
DBA Reverberation Machine - No Sound by A2K
4
by Sentenza
ZVEX - Box of Rock: Not as Rockin'/weird mis-biasing sounds by Digitalzombie
2
by Travis
King Dubby Delay - Sounds extremely distorted by GrooveChampion
1
by GrooveChampion
Noisy Cricket - correct voltages, working pots = no output? by Lovroman
2
by aelling
Power issue with GT-OD build by bah281
0
by bah281
DAM Red Rooster - Biasing - can't get above 6.3V - issue? by tracer03
3
by induction
Black Arts Black Forest by Mulekicker
8
by squirrels
Seppuku Space Fuzz terribly mis-biased by Digitalzombie
1
by BetterOffShred
Lace Looper help. by burksguitar
2
by BetterOffShred
Adding Gieri's blend knob to the Dyna Comp. How to take signal from the emitter of Q1? by daustinhall
0
by daustinhall
Engineer's Thumb low output by Guzz
0
by Guzz
Help with a vintage electra 500D by D$
5
by thesourceandthesound
Snow White Auto Wah, signal but no effects. (Take 2) by Vic01
0
by Vic01
Dam Ezekiel ? by Mulekicker
4
by Mulekicker
Tonebender Mk III - strange volume issue...where to look? by tracer03
2
by Sensei Tim
Snow White Auto Wah, no signal through board. Please help. by Vic01
7
by Vic01
Zvex Fuzz Factory - quick query to help fix! by Peamush
5
by Peamush
Jersey Girl Fulltender - a bit noisy. by Kalimna
4
by Zanius
VOLUME PROBLEM WITH NINE VOLT NIRVANA TAPE MEASURE BOOST by peter1966
6
by peter1966
VFE Fuzz Duo by Sphere80
2
by Sphere80
Zombie Chorus ticking by GrooveChampion
1
by Sensei Tim
1234 ... 12